Select Retail Projects

Danneels Retail is specialist in het ontwikkelen van selecte retailprojecten. Onze aanpak steunt op drie pijlers:

  • Toplocatie: We selecteren bouwgronden op commercieel interessante locaties en op plaatsen waar voldoende ruimte is voor het inplanten van detailhandel.
  • Toparchitectuur: In ons streven naar het creëren van een aangename werk- en winkelomgeving doen we een beroep op architectenbureaus die onze visie op retail delen. Dat resulteert in unieke ontwerpen die creativiteit en functionaliteit perfect met elkaar verzoenen.
  • Topinfrastructuur: Een project is pas af als alle voorzieningen tot in de puntjes werden gerealiseerd. Parking, groenaanplanting, bewegwijzering ... Het totaalplaatje moet kloppen.

Onze eigen retailprojecten worden casco opgeleverd. Geïnteresseerde huurders kunnen vervolgens in alle vrijheid de panden verder inrichten en afwerken in functie van hun eigen behoeften en voorschriften.
De projectgronden worden op zich te koop aangeboden mét een vergunning voor de realisatie van een handelscomplex (al dan niet met woongelegenheden).     

Danneels Retail is een onderdeel van Danneels, een projectontwikkelaar actief in heel België en met 40 jaar ervaring in grondontwikkeling, woningbouw en de verkoop van bouwgrond. Meer over Danneels